Nytt styre i ROS Fotball for 2019

den

Årsmøte 2018 ble gjennomført i Klubbhuset 21 februar 2019, kl 19. Det ble da valgt nytt styre og takket av avtroppende styremedlemmer. ROS Fotball står i en særstilling som har mange aktive og ivrige frivillige til å bidra i arbeidet med å holde klubben i gang.

Nytt styre for idrettsåret 2019

20190221_210048

Nytt styre for 2019 bak fra venstre; Linda, Tommy, Maria, Mette, Martin og Bjarte, (3 personer ikke tilstede, Cecilie, Max og Thomas)

ROS Fotball ønsker å takke avtroppende styremedlemmer for innsatsen og viser dette ved litt høytidelig men uformell overrekkelse av blomster på årsmøte.

Følgende trer ut av styret; Fiks/medlemmer Rine Rud, Sportslig leder (J/D) Nils Harald Strøm, Medlemsansvarlig Kine Storholt, Utstyrsansvarlig Anette Eigeland.

Det nye styret får to nye og fire går ut. De som forlater styret vil på ingen måte forlate klubben. De blir å se igjen i andre roller både i Fotball og andre steder i Idrettslaget ROS.

Rine Rud vil fortsette som ansvarlig for Klubbhuset/Spikkestad Grendehus. Nils Harald fortsetter som trener og prosjektleder for prosjektet »Vår Spikkestad Stadion 2020».

20190221_205840
Avtroppende styremedlemmer; Anette, Rine, Nils Harald og Kine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s