Re-sertifisert – Kvalitetsklubb

den

Kl 12:49 onsdag 19 september 2018 ble ROS Fotball re-sertifisert som Kvalitetsklubb. Dette betyr at vi som klubb på ny har gjennomgått og passert kravene til å være en godkjent Kvalitetsklubb.

kvalitetsklubbjpg

Vi åpnet første gang søknad om opptak til prosessen til å bli Kvalitetsklubb 4 mail 2015 og ble etter iherdig innsats godkjent 23 januar 2017. Konseptet tilsier at Fotballforbundet (NFF) med jevne mellomrom skal revidere Kvalitets klubbene.

Målet med revisjonene fra NFF er å få en status på om klubbene har sine rutiner intakte og om de har fulgt med i utviklingen både sportslig og organisatorisk. For ROS Fotball sitt vedkommende var det aldri tvil om at vi kom til å passere kravene i kvalitetsstandarden med god margin.

Det å bli re-sertifisert som Kvalitetsklubb forplikter og betyr at vi som Breddeklubb må sikre kontinuerlig kvalitetsforbedring i alle ledd i vår drift. Det medfører at vi må fortsette arbeide med å videreutdanne trenere, lagledere og styret i klubben.

Vi håper at alle frivillige støtter opp om dette og er med på å utvikle ambisjonen for neste nivå i Kvalitetsklubb standarden: NFF Kvalitetsklubb

Mvh Bjarte E Grostøl/Styreleder ROS Fotball.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s