Sonesatsing & Akademier

ROS Fotball støtter sonelag og akademier. ROS Fotball har også egne akademier og er både deltagende og utførende for flere sonetilbud sammen med andre klubber i regionen. Klubben har også sommerskoler som Tine Fotballskole og ROS Xtra som sesong tilbud.

Vedtatt retning/holdning fra NFF Buskerud 18 februar 2017

Sonetilbud og akademier er ekstratilbud til de som vil litt mer. Profilen på de enkelte ekstratilbud som er tilgjengelig spenner over et stort spekter. Enkelte følger filosofien flest mulig, lengst mulig, best mulig. Fotballglede, muligheter og utfordringer for alle.

Noen tilbud i markedet på Østlandet profileres, markedsføres og selges aktivt som toppfotball eller som en av få innganger til dette. Spillere og foreldre drives ofte av drømmen om en fremtidig karrière med ære og berømmelse. De færreste når dette.

ROS Fotball tror at de lokale og kortreiste tilbudene er best. Blant annet fordi vi av erfaring ser at vi får med flest. Det gir mest trygghet og skaper robuste sosiale miljøer. ROS Fotball er overbevist om at dette gjelder langt opp i ungdomsfotballen. De beste som eventuelt har en kommende karrière i voksenfotballen blir oppdaget uansett valg av vei/ekstratilbud.

Det er kjent at frafall fra idretten, også fotballen, handler mye om at alle ambisjoner blir nådd, kvalitet på treningene og et godt sosialt miljø hvor hver enkelt får sine utfordringer. De som vil mye og de som vil mindre. Felles er at alle avhengig av en robust sosial plattformen. Det trygge oppvekstmiljøet. Dette må styrkes og tilpasses lokalt og regionalt.

For å skape gode forutsetninger ble vedlagte sak/resolusjon innlevert av ROS Fotball til NFF Buskerud kretsting 18 februar 2017. Gledelig var det at kretsens klubber også deler dette synet og at den ble enstemmig vedtatt uten motinnlegg. Styret i NFF Buskerud fremhevet også at dette må og vil løftes sentralt i NFF.

Vedtatt retning/holdning fra NFF Buskerud 18 februar 2017

Flest mulig, Lengst mulig, Best mulig.

ROS TIL ALLE.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s